Om oss Leverans Betalsätt Garanti Kontakta oss

Varumärken och kataloger

logo-header3.png

СTM är ledande varumärket i Slovakien, grundat år 1999. СTM erbjuder cyklar för alla sorter bruk - terrängcyklar, hybrid, motorvägscyklar, hybrid, stadscyklar och barncyklar. Kollektionen inkluderar dessutom cyklar med stötdämpning fram och bak samt premium segment cyklar.

СTM är en kombination av nyaste teknologier, komponenter av hög kvalitet och unik design. Att åka en СTM cykel är inte bara en fantastisk upplevelse utan en livsstil.

СTM cyklar tillverkas och testas av proffs. Denna process omfattar ryttare, mekaniker och produktutvecklare. Dessa studerar varenda detalj som kan påverka upplevelsen vid bruk samt cykelns funktionalitet.

Hela katalogen kan laddas ner här (57 mb).


Capriolo.jpg

Capriolo är ett cykelmärke sedan år 1996. Varumärkets cyklar är menade för dem som uppskattar italiensk design och kvalitet för rimliga priser. Capriolas cyklar består av komponenter från SHIMANO, TEKTRO, SUNTOUR, AVID och passar till och med den mest kräsna konsumenten.

Hela katalogen kan laddas ner här (90 mb).
adria.jpg

Adria representerar cyklar för individer som inte vill spendera mycket på denna typ av fordon. Kvalitetsklassen för dess cyklar är medel men vi kan försäkra om att Adria cyklars kvalitet till 100% motsvarar priserna ni ser på vår webbsida.

Hela katalogen kan laddas ner här (5 mb).