Om oss Leverans Betalsätt Garanti Kontakta oss
Filters

Herrcyklar


Herrcyklar är pålitliga, hållbara maskiner som tål hög belastning och extrem cykling. De har många skillnader från de kvinnliga modellerna, vilket beror på deras specifika användning - män föredrar som regel en mer aggressiv cykelstil och har också mer vikt, vilket skapar en ökad belastning på cykelstrukturen. Katalogen i Velomanias onlinebutik presenterar ett brett utbud av mountainbikes för män, bland dessa kan du välja lämpligt alternativ för olika driftsförhållanden och fysiska förmågor. Attraktiva priser gör köpet riktigt lönsamt.

Herrcyklarnas funktioner

För att välja och köpa rätt mountainbike för en man rekommenderas det att man är uppmärksam på följande saker:

  • ramstorlek - moderna tillverkare använder olika dimensioner, vilket gör att du kan välja rätt modell för ett stort antal åkare;
  • vikt - beror först och främst på metallens egenskaper och volym, de tyngsta modellerna är gjorda med stålramar, men de är också mer hållbara, så välj cykelns vikt i enlighet med specifikationerna för den kommande användningen;
  • teknisk utrustning - professionella modeller har full fjädring, tillbehör från ledande varumärken, högpresterande bromsar, med mera, utrustning för amatörcyklar är enklare och billigare ..

Hitta din perfekta herrcykel hos oss!

Vill du ha en klassisk herrcykel? Då har du hittat rätt. På den här sidan hittar du standardcyklar för män från märken som Skeppshult, Crescent, Monark, Scott, Nishiki, Kross och fler.