Om oss Leverans Betalsätt Garanti Kontakta oss
Filters

Cyklar 24-tums


Om ditt barn redan är ganska stort, men du inte vet vilken typ av cykel han behöver, du kan inte beräkna cykelns proportioner och ditt barns längd, du bör ta hand om denna fråga i förväg. Dessutom är det viktigt att veta vilken funktionalitet ditt barn behöver.

Cyklar 24 tum - när de små växer upp

Denna cykelmodell är avsedd snarare för ett tonårsbarn. Den har mindre komponenter, nämligen hjulen, genom vilka proportionerna av resten av produkten beräknas. Resten av fördelarna med en cykel i förhållande till vuxna enheter kvarstår dock i detta fall: ramkonstruktion, bromsning och transmission. Genom att köpa en 24-tums cykel ser du att han har:

  • ratt som i på vuxenversionen;
  • kortare vevar (vevstänger);
  • kortare bromshandtag (de är mer bekväma och kontrollerbara, eftersom barn har kortare ben än vuxna).

Sortimentet inkluderar barncyklar både i gatu- och bergsmodeller, vilket det rekommenderas att man väljer med en främre dämpning. Det är den som underlättar rörelse längs vägar med gropar.

Köp en 24-tums cykel för barn

Dessa cyklar är för barn, men i deras kategori anses de vara cyklar för den äldre åldersgruppen. Cyklar på 24 tum är lämpliga för barn från nio till tolv år, även om det är bättre att lita på höjden i denna fråga (från 130 till 145 cm).

Alla cyklar är kända för sitt utförande och höga säkerhetsstandarder. Detta säkerställer en bekväm cykeltur.