Om oss Leverans Betalsätt Garanti Kontakta oss
Filters

Cykeltillbehör


Tillbehör för cyklar - Cykeltillbehör till låga priser

Försäljning av cykeltillbehör, av tillbehör för cyklar på nätbutiken Velomania i Stockholm. Köpa cykeltillbehör till de bästa priserna. Det spelar ingen roll om du är nybörjare i cykelvärlden eller erfaren professionell. Vårt utbud av cykeltillbehör passar alla och du hittar det som du verkligen behöver med den bästa kombinationen av pris och kvalitet. På vår nätbutik kan du även köpa cykelhjälmar av högsta kvalitet för säker cykling på alla vägar.

Cykelhjälmar

En cykelhjälm är nödvändig när du cyklar, oavsett om du är på en grusväg eller på en motorväg. Tillverkare erbjuder hjälmar till alla cyklister – herrar, kvinnor, barn. Det är viktigt att hitta den hjälm som passar just dina behöv i cykelsport. 

Det finns superlätta hjälmar för landsvägscykling eller för långa cykelturer. Hjälmar till barn erbjuder maximalt skydd och finns i olika storlekar, även i olika färger och mönster.

BMX-hjälmar är professionella hjälmar. Mountainbikrar behöver extra skydd eftersom de cyklar på ojämna vägar. För skydd av käke och näsa samt huvud, finns kompletta hjälmar.