Om oss Leverans Betalsätt Garanti Kontakta oss
Filters

Cykeltillbehör


CYKELTILLBEHÖR TILL LÅGA PRISER

Försäljning av cykeltillbehör, av tillbehör för cyklar på nätbutiken Velomania i Stockholm. Köpa cykeltillbehör till de bästa priserna. Det spelar ingen roll om du är nybörjare i cykelvärlden eller erfaren professionell. Vårt utbud av cykeltillbehör passar alla och du hittar det som du verkligen behöver med den bästa kombinationen av pris och kvalitet.

Om du har köpt en mountainbike kan du överväga att köpa några av de extra tillbehören du kan behöva för att göra din cykeltur så bra och bekväm som möjligt:

 • Cykellås - skyddar din kära cykel från stöld. Dess mekanism är enkel - du måste fästa cykeln i ett fastsittande föremål med en kabel. Det finns flera typer av cykellås: kodlås och nyckellås; rep, U-format, hopvikbart segment och kedjelås.
 • Cykelslangen är det som oftast byts ut på en cykel. Kameror väljs utifrån hjulets storlek, däckens bredd och nippeln. För en snabb men inte så tillförlitlig reparation av en punkterad kamera använder man ett reparationskit.
 • Cykeldator eller hastighetsmätare - ett elektroniskt tillbehör som visar cyklisten hastigheten, cykelns körsträcka, tid och flera andra funktioner. Ytterligare parametrar kan vara: medelhastighet, restid, maxhastighet, kadens, temperatur, tryck, puls. Det finns trådbundna och trådlösa cykeldatorer beroende på typen av fäste.
 • Cykelhjälm och ytterligare skydd - skyddar cyklisten från skador och blåmärken. Skyddstillbehör absorberar en del av belastningen och skyddar föraren från att skada sig.
 • Cykellampor eller lampor - också utformade för att man tryggt ska kunna cykla på mörka, dåligt belysta gator eller på natten. När du cyklar under dagen rekommenderas det att du skyddar dig och markerar cykeln med enstaka LED-lampor.
 • Flaskbur eller flaskhållare - monteras på cykelramen med hjälp av ett speciellt fäste. Flaskor med ett nominellt värde på 0,3 liter, 0,5 liter eller 1 liter placeras i klassiska hushållshållare.
 • Cykelhjälmar. En cykelhjälm är nödvändig när du cyklar, oavsett om du är på en grusväg eller på en motorväg. Tillverkare erbjuder hjälmar till alla cyklister – herrar, kvinnor, barn. Det är viktigt att hitta den hjälm som passar just dina behöv i cykelsport.

Det finns superlätta hjälmar för landsvägscykling eller för långa cykelturer. Hjälmar till barn erbjuder maximalt skydd och finns i olika storlekar, även i olika färger och mönster.

BMX-hjälmar är professionella hjälmar. Mountainbikrar behöver extra skydd eftersom de cyklar på ojämna vägar. För skydd av käke och näsa samt huvud, finns kompletta hjälmar.

Det är roligt och intressant att cykla och med extra utrustning är det dessutom väldigt bekvämt! Som extra tillbehör för barncyklar kan du överväga att köpa:

 • Cykelkorg som barnet kan lägga sina favoritleksaker, böcker eller godis i och ge sig ut på magiska cykeläventyr.
 • Ringklocka eller signalhorn - hjälper de minsta cyklisterna att varna de som befinner sig i närheten om att de närmar sig.
 • Styrpinne för föräldrar – fästs vid sadelstolpen och hjälper föräldrar att lära sina barn att cykla.
 • Cykelbackspegel – fästs på cykelstyret och gör att man inte behöver vrida på huvudet medan man cyklar.
 • Reservcykelslang – ifall man får en oväntad punktering.