Om oss Leverans Betalsätt Garanti Kontakta oss
Filters

Cykel hjalm


En viktig del av utrustningen för både en professionell idrottare och en avancerad cyklist är en cykelhjälm.

Cykelhjälmar är inte bara säkra utan också snygga. De är en integrerad del av klädseln för både ett barn och en vuxen som älskar att cykla. I händelse av fall eller kollision skyddar hjälmen förarens huvud från skador och blåmärken.

Det finns 3 typer av cykelhjälmar:

  • terrängåkning (de är lätta, utrustade med ventilationshål och har god aerodynamik);
  • för BMX (de har ovala former, perfekta för dirtbikes och streetcyklar);
  • hela ansiktet (de skyddar inte bara huvudet utan hela ansiktet, de används för utförsåkning, freeride).

När det gäller väghjälmar är de inte utrustade med visir. Men terrängåkningsmodeller har däremot visir. De skyddar förarens ögon från de brännande strålarna från solen och strålkastare. Sådana hjälmar kan också skydda från grenar som hänger på vägen när cyklisten cyklar genom skogen eller längs stigen i stadsparken.

Vissa hjälmar är utrustade med en extra skyddspanel som sitter på baksidan av huvudet.

Vår onlinebutik erbjuder díg att köpa en hjälm till en cykel billigt i olika utföranden. Det finns alternativ för män, kvinnor och barn, olika i storlek, typ av konstruktion, material och design.

Barncykelhjälmar

Vår katalog innehåller Polisports barncykelhjälmar i olika storlekar. Egenskaperna hos alla modeller är nästan desamma. Skillnaden ligger i design och tillämpat tryck. Alla modeller är lätta och sitter säkert på huvudet. Det finns också utrymme för ventilation. För tjejer är modeller som Polisport P3 Star (med kolv och hållare) och Polisport Flowers perfekta, och för pojkar - Polisport Race, Polisport Dusky, osv.

Cykelhjälmar för kvinnor och män

Vuxna modeller skiljer sig från barnmodeller i storlek och design. De är lätta och har ett bekvämt fäste och ventilationshål. Det finns alternativ för gatucykel och mountainbike. De senare har ett särskilt avtagbart visir.

Ett utmärkt val för kvinnliga cyklister är Polisport Blast, Polisport Twig White och andra, och för manliga cyklister - Polisport Twig Black, Polisport Iris och andra.

Se vår elektroniska katalog För mer information om cykelhjälmarnas utbud och kostnad.