Om oss Leverans Betalsätt Garanti Kontakta oss
Filters

Citycyklar


Stadscyklar är bekväma, praktiska och stabila cyklar för daglig cykling.

Har du inte någon bil eller står du upp för miljövänlig transport? Det är inte något problem – nu kan alla bli en del av ett stiligt flöde av cyklister genom att köpa sig en cykel. Vår online cykelaffär ”Velomania” erbjuder ett stort urval av stadscyklar med olika utseenden, storlekar och former.

Vad en stadscykel är framgår tydligt av dess namn. Det är en vanlig cykel för fritid som är konstruerad med hänsyn till cykling främst inne i stan. Vill du förbereda dig för stadscykling är bekvämlighet en viktig förutsättning för dig. Stadscyklar är det bästa valet.

Vid cykling på en sådan cykel slappnar ryggen av och får inte någon överbelastning. Jämna däck ger en smidig, lätt och bullerfri rörelse.

För bekvämare cykling utrustas stadscyklar med viktiga tillbehör – dvs. strålkastare och reflektorer, pakethållare och andra tillbehör som är väsentliga i alla årstider.

Vill du behålla en bra form väntar våra bekväma stadscyklar ”Velomania” på dig i vår online cykelaffär!

I nätbutikens katalog hittar du allsidiga cyklar och damcyklar. Vårt sortiment omfattar bl.a. cyklar med 16 växlar. För bekvämare cykling är det lämpligast med hjulstorlek på 26 eller 28 tum.

Damcyklar (stadscyklar) 

I vår online cykelaffär hittar du speciella damcyklar. Damcykelns egenskaper är att de har bredare och bekvämare cykelsadel, stiligt och charmigt utseende, samt lätt vikt.  

Damcykeln är ett perfekt träningsredskap – regelbunden cykling förbättrar blodcirkulationen, stärker hjärtat, samt påverkar det andningssystemet positivt. Köp billigt stadscykeln i vår online cykelaffär ”Velomania”!