Om oss Leverans Betalsätt Garanti Kontakta oss
Filters

Barn cyklar


Barncyklar – bekväma, trygga och billiga

Det är sällsynt med vuxna utan några cyklingsfärdigheter. Många av oss har lärt sig att behärska cyklingen redan vid tidig ålder. Nu har barn ännu fler möjligheter. Du kan köpa en barncykel i vår online cykelaffär ”Velomania” för ett lägre pris än i en vanlig cykelaffär i Stockholm. Vårt sortiment innehåller ett stort urval av billiga barncyklar. I vår katalog hittar du cykeln som skulle passa just ditt barn. 

Det är ganska lätt att välja en barncykel. Först måste man välja cykel med hänsyn till barnets ålder och längd. De viktiga cykelparametrarna ska helst kontrolleras visuellt. Låt barnet sitta på sadeln och sätta fötterna på pedalerna, ena pedalen måste vara i den lägsta positionen. Låt barnet uppleva cykelns utseende, komfort och design.

Kontrollera cykelns hållbarhet, driftegenskaper och funktioner av de viktigaste delarna. Har barnet ingenting emot cykeln och du är säker på att ditt barn kommer cykla tryggt och säkert betyder det att ni gjorde det rätta valet.

Barncyklar passar barn i olika åldrar. Barncyklar för de minsta barnen har 12-tumshjul och för skolelever passar 16-20-tumshjul. För tonåringarna passar 24-tumsdäck och som är nästan identiska med cyklar för vuxna. Köp barncyklen i vår cykelaffär ”Velomania” och ditt barn kommer att vara glad med en ny stilig cykel av den högsta kvalitén!

I ”Velomania”s katalogen hittar du följande billiga barncyklar av europeiska varumärken:

Alla barncyklar har 2-årsgaranti fr.o.m. inköpsdatum. Kunden har rätt att byta eller returnera cykeln om det uppkommer något fabriksfel i konstruktionen, kunden kan även ha rätt till kostnadsersättning.”